Standup med Revolver Comedy - Falun

TORSDAG 7 MARS 19.00 – 22.00

Revolver Comedy Club är humorambulansen vars uppdrag är att rädda den svenska publiken från dålig standup. Se morgondagens standupstjärnor visa upp sig, tillsammans med branschens mest etablerade namn. Oroa dig inte för att dö av vardagstristessen, humorambulansen kommer till Falun!

 

På scen:

Thanos Fotas Thanos Fotas har på kort tid blivit en självklar del av Stockholms komikerscen och anses vara en av svensk standups stora framtidsnamn. Thanos är aktuell med säsong 2 av ”IFS – Invandrare för svenskar” på SVT och nu gör han sitt första besök i Falun!

Thanos har tidigare medverkat i humorserien Laxbralla och drivit podden Thanos Gryta.

 

Syrianer, turkar, kurder, chilenare, greker, irakier, somalier, västafrikaner – och även innerstadssvennar, som ”inte alls lider av främlingsfientlighet, utan förortsfientlighet” – ges röst ur situationer alltifrån Arbetsförmedlingen till Spy Bar till McDonalds till trappuppgångar på Östermalm, lagerarbeten och ortentorg.

  • Niklas Wahllöf, Dagens Nyheter

 

Kirsty Armstrong Kirsty har varit aktiv komiker sedan 2016 både i Sverige och på den internationella scenen. Hon blev nominerad till årets nykomling på Standupgalan 2019, Årets kvinnliga komiker 2020 och 2022 fick hon utmärkelsen Årets kvinnliga komiker.

 

Kirsty har varit sidekick i Big brother, programledare på helgen i P3 och är nu aktuell i satirprogrammet Svenska Nyheter.

 

Christoffer Fernis Christoffer är en flitigt anlitad komiker som uppträder på klubbar runt om i hela landet.

 

Vinnare av Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival 2018. Har synts på TV i nyproduktionen av Släng dig i brunnen och var 2023 med i SVTs Rostmacka. Vann 2022 priset Årets nykomling på Standupgalan!

Christoffer har en mörk, självironisk humor som rymmer både gapskratt och obekväm tystnad.

Välj din ort!

Hej! Heymakers finns idag på två orter! Vänligen välj ord nedan!

Välkommen!