Hell Mountain Band

FREDAG 19 APRIL 18.00 – 22.00

🎸🎉 Klubb 35+ på Heymakers: Quiz och livemusik mellan 18:00-22:00! 🎉🎸

Är du redo för en kväll fylld med klassiska hits och en unik gemenskap? Heymakers presenterar stolt Klubb 35+, där vi bjuder in dig till en oförglömlig musikkväll anpassad för dig i åldersspannet 35 år och uppåt. Gör dig redo att stiga in i en värld där musiken från 70-, 80- och 90-talen regerar, blandat med några utvalda moderna pärlor!

Datum: Fredag den 19 april
Plats: Heymakers – där minnen väcks till liv!

Vi kickstartar kvällen med ett medryckande quiz där vi blandar intron med kluriga frågor. En perfekt isbrytare och garanterar god stämning! Därefter intar Hell Mountain Band scenen och levererar levande musik som garanterat får dig att sjunga med när de dammar av alla klassikerna du glömt att du älskar.
Mingla, dansa, njut av vårt sortiment av förfriskningar eller bara ta det lugnt och suga in atmosfären. För dig som vill förlänga kvällen finns möjligheten att stanna kvar på Heymakers nedervåning, och för den som tänker på morgondagen erbjuder vi en naturlig avrundning av kvällen.

Mat serveras och blir för kvällen en stor pizzabuffé som levereras av Tondo.

Förköp 175 kr per person, betala på plats 229 kr per person.
Klubb 35+ på Heymakers är mer än bara en musikkväll – det är en mötesplats för dig som vill njuta av bra musik i gott sällskap, utan att känna sig malplacerad bland en yngre publik. Det är en chans att återuppleva några gyllene år, träffa likasinnade och kanske till och med dansa som om ingen tittade.

Bli en del av vår gemenskap och upptäck Heymakers som den ultimata destinationen för musik, vänskap och ovärderliga minnen. Vem vet, Klubb 35+ kanske blir din nya månatliga tradition!

🎟 Begränsat antal platser – säkra din plats idag! 🎟
Kom som du är och låt oss tillsammans skapa en kväll att minnas. Vi ser fram emot att välkomna dig till Klubb 35+ på Heymakers
➖
★ ÅLDERSGRÄNS
▸ Åldersgräns 35+
➖
★ TIDER
18.00 – Evenemanget börjar
22.00 – Tack för idag
Vi reserverar oss för ändringar.
➖
★ HELKVÄLL
Passa på att boka in en helkväll hos oss, kombinationen av aktiviteter och evenemang gör oss unika i Mellansverige!
Vår aktivitetsyta innehåller bland annat bowling, shuffleboard, biljard, digital dart, VR, karaoke, casino och arkadspel.
Besök vår hemsida heymakers.se för mer information och bokning.

Välj din ort!

Hej! Heymakers finns idag på två orter! Vänligen välj ord nedan!

Välkommen!