fbpx

VÄLKOMMEN TILL

Restaurangen

Varmt välkomna till vår restaurang på Heymakers i Falun! Vi serverar middag 16.00 – 22.00 varje Fredag och Lördag. Bordsbokning sker via vår hemsida. Utöver vår fasta meny erbjuder vi även kockens val med nya rätter varje helg.   För information kring vår lunch klicka här

cocktails

Cocktails & Plock

restaurang

Fredag & Lördag

heymkrs

Alltid på heymakers

cocktails & plock

Vi i baren har försökt att skapa en spännande meny med stor bredd. Vi utmanar klassiska drinkar i egna tolkningar och med råvarorna i fokus. Allt ifrån kokosskum till tomatjuice och marmelad gör vi själva i huset. Vi hoppas att ni hittar något som passar just er! Vill ni hellre gå på ett gammalt säkert kort så ordnar vi det. Prata bara med någon i personalen så hjälper vi er.

trerätters på heymakers

Varmt välkomna till vår restaurang på Heymakers i Falun! Vi serverar middag 16.00 – 22.00 varje Fredag och Lördag. Bordsbokning sker via vår hemsida. Utöver vår fasta meny erbjuder vi även kockens val med nya rätter varje helg.

Alltid på heymakers

På våning 1 hittar ni ett stort utbud av aktiviteter och en välsorterad bar. Här serveras även enklare mat under alla våra öppettider.