HEYMAKERS

VANLIGA FRÅGOR

Ja det gör det, men det är tillåtet att ha med sig mindre handväskor in i lokalen. Alla andra väskor måste hängas in i garderoben, så som sportbag, midjeväska, resväskor, ryggsäckar, etc. Undantag av större väskor kan endast beviljas av medicinska skäl och efter att väskan har genomgått nödvändig kontroll. Visitation sker av samtliga väskor.

Våra öppettider varierar beroende på dag och säsong. För våra aktuella öppettider hänvisar vi till vår hemsida falun.heymakers.se/oppettider

Vanligtvis är det alltid gratis att besöka aktiviteterna på nedervåningen. För entré till evenemang betalar man vanligtvis för entrébiljett. Summan varierar beroende på evenemang.

Vi säljer våra entrébiljetter via Nortic och man kommer enkelt till biljettförsäljningen via vår hemsida www.heymakers.se när man klickar på fliken ”EVENT”. Vi skapar även ett Facebook-evenemang för varje event med information och biljettlänk.

Läs om detta i Nortic’s hjälpcenter: support.nortic.se

För jackor ingår garderob i entréköpet, för väskor tas en avgift om 40kr. Garderoben är bemannad varierande tider. Man får en bricka när man lämnar in sin jacka/väska. Skulle man tappa bort brickan under kvällen så tar vi ut en ersättning på 100 kr.

Ja, man får röra sig genom alla avdelningar med sin dryck. Däremot så får man inte ta med sig ta med sig dryck inne på toaletterna och i rökrutan.

Vi har en rökruta utomhus som man enkelt kommer till på nedervåningen om man går förbi alla aktiviteter. Dörren bredvid karaokerummen har en skylt ovanför sig där det står ”Rökruta”

Ja alla ytor är tillgängliga och anpassade så man kan ta sig runt obehindrat. Vi har ramper vid entrén och på nedervåningen, hiss för att ta sig till övervåningen samt en hiss i klubben för att ta sig till balkongen bredvid scenen där en reserverad yta fins för de som har en funktionsvariation.

 

I våra menyer står de vanligaste allergenerna under varje maträtt. Är du osäker eller inte hittar just din allergi så går det alltid att fråga serveringspersonalen. Våra kockar kan även vara behjälpliga med att anpassa maten om du behöver specialkost.

Vi tillämpar engångsentré på alla våra evenemang, det innebär att om du besökt oss en kväll men av någon anledning väljer att gå ifrån så kommer vår entrépersonal göra en ny nykterhetsbedömning och du behöver betala in dig igen. Vi värnar om allas säkerhet och tar ansvar för dig som besökare.

Vill du boka aktiviteter i förväg så kan du göra det enkelt via vår hemsida www.heymakers.se/aktiviteter. Om du redan befinner dig hos oss så är det bara att ta kontakt med personalen i baren på nedervåningen så hjälper de dig.

 

Vill du som företag göra en bokning eller om du som privatperson ska dra ihop ett gäng för ex. födelsedagsfirande, AW eller helt enkelt bara vill ha en kul kväll? Då kan du kontakta oss på falun@heymakers.se
Därifrån kan vi hjälpa dig skräddarsy ett upplägg med mat, aktiviteter, entré, konferens eller bankett. 

Nej förutom våra underbara nöjen så kan man som företag även boka in lunch, konferenser, mässor eller andra event hos oss. Vi har mötesrum som rymmer allt från några enstaka personer upp till 250 personer. Det går att kombinera allt från möten, lunch, roliga företags aktiviteter, middagar, mässor eller bankettevent.

Nej det finns inga parkeringsplatser som Heymakers erbjuder. Däremot fins det ett fåtal parkeringsplatser på andra sidan vägen (Myntgatan), längre ner för gatan utanför Hemmakväll eller vid kulturhuset Tio14. Dessa är avgiftsbelagda enligt kommunens bestämmelser.

Borttappade och kvarglömda saker förvaras hos Heymakers om de lämnas in av en gäst eller hittas av personalen. För att få tillbaka dina saker kontaktar du oss på falun@heymakers.se och märker mejlet med ”Borttappat” samt datumet som sakerna försvann. Beskriv föremålet och eventuella saker som kännetecknar det du saknar. Efter 4 veckor lämnas ID-handlingar, plånböcker samt mobiltelefoner in till polisen, och kvarglömda kläder skickas till återvinning.

Vi tar inte emot kontanter. Däremot accepterar vi nästan alla kreditkort. Faktura erbjuder vi endast till våra företagskunder.

På vår nedervåning kan man få ha med sig husdjur fram till kl 22:00, beroende på omständigheterna. I restaurangen och efter 22:00 är det alltid förbjudet att ha med sig husdjur, med undantag för ledarhund/servicehund till personer som har ett styrkt behov av det.

Vad roligt att du vill bli en del av oss! Skicka in ditt intresseanmälan på www.mkrs.se/lediga-jobb så kontaktar vi dig för vidare diskussion.

Välj din ort!

Hej! Heymakers finns idag på två orter! Vänligen välj ord nedan!

Välkommen!